Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Marqueting Girona Serveis - Marketing Girona
 

MarKeting Girona Serveis

marqueting girona gestio de xarxes socials
MARKETING GIRONA: GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

La influència de les Xarxes Socials en els consumidors és a hores d’ara indiscutible. Així, la presència a les xarxes ja no en una possibilitat sinò ja una obligació de la nostra estratègia de marketing d’empresa.

La competència a les xarxes és cada cop més forta, per això a Marketing Girona convertim els perfils a les Xarxes Socials dels nostres clients en espais atractius i professionals, els omplim de continguts  i rendibilitzem al màxim les possibilitats que les Xarxes Socials ens ofereixen per arribar a tots els nostres clients potencials.

Sens cap mena de dubte és una eina de marketing imprescindible

MES INFORMACIÓ!
MARKETING GIRONA: DISSENY WEB

Avui en dia ja ningú discuteix la necessitat d’una empresa a tenir web. Però amb això no n’hi ha prou. La web ha de incloure moltes estratègies imprescindibles en el món del marketing.   A Marketing Girona creem webs preparades per a dispositius mòbils, preparades per a que els nostres usuaris trobin allò que busquen i el que és més important perquè els buscadors la trobin i puguin indexar-la per assolir les primeres posicions en els buscadors.

T'HO ENSENYEM!
marqueting girona disseny web
MARQUETING GIRONA POSICIONAMENT WEB
MARKETING GIRONA: POSICIONAMENT WEB

El posicionament web (SEO) és el conjunt de tècniques que optimitzen la forma en que els buscadors mostren el nostre web en els resultats de cerca.

A Marketing Girona implementem les  accions que milloren la visibilitat de les webs dels nostres clients, al buscar-les per unes paraules clau en els buscadors.

Amb treball  de posicionament web doncs, sempre apareixerem en els primers resultats de Google!

De què serveix parlar de marketing si ningú ens troba?

T'HO DEMOSTREM!
MARKETING GIRONA: ANALÍTICA WEB

L’analítica web, dins les eines de marketing, és primordial per conèixer no només la quantitat d’usuaris que visiten el nostre web, sinó també la qualitat. Així mateix ens ajuda a entendre als nostres usuaris, les seves conductes de navegació o els dispositius amb els que hi accedeixen.

Val a dir que la analítica web també ens ajuda a detectar possibles errors al nostre web imperceptibles a simple vista.

DESCOBREIXO!
marqueting girona analítica web
MARQUETING GIRONA SERVEIS USABILITAT
MARKETING GIRONA: USABILITAT

La usabilitat  és potser unes de les eines més oblidades del marketing. És quelcom tan senzill com crear una web usable, es a dir realitzar un disseny centrat en el usuari, dissenyat per i amb ell, en contraposició del que podria ser un disseny pensat només en la tecnologia o originalitat.

A Marketing Girona, en els processos de disseny web, coneixem les necessitats, el context i objectius dels nostres usuaris, i més concretament com les persones percebem visualment un lloc web		
HO HAS TROBAT!
MARKETING GIRONA: FORMACIÓ

Des de Marketing Girona oferim  als nostres clients formació tant en la gestió Integral del marketingcon en varis camps de la gestió a les Xarxes Socials .

Assessorem i formem  als nostres clients en l’ús de les noves tecnologies aplicades a l’empresa. Creem cursos a mida segons les seves necessitats i elaborem plans d’integració ( Email marqueting, analítica web, posicionament  …etc)

T'HO EXPLIQUEM?
marqueting girona formació
MARQUETING GIRONA marqueting de continguts
MARKETING GIRONA: MARKETING DE CONTINGUTS

En l’actualitat ja hi ha empreses que destinen més pressupost a la creació de continguts que a publicitat pròpiament dita.

A Marketing Girona coneixem la dificultat de l’empresari de crear contingut interessant pel bloc de la web i encara més, que aquest estigui preparat per posicionar-se correctament als cercadors.

En aquest sentit, l’estratègia del Marketing de Continguts és la vostra solució!		
HO VOLS LLEGIR?