Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Marqueting de Continguts - Marqueting Girona
 

Marqueting de Continguts

Marqueting de Continguts Marqueting Girona

MARQUETING DE CONTINGUTS

Desenvolupar el Marqueting de Continguts fa uns anys,  per una empresa, fitxant a un periodista o escriptor  per la seva empresa, era una idea molt estranya, si més no exòtica.

 

Actualment empreses com Marriott, cadena hotelera, té ja 65 persones contractades produint contingut o Red Bull 82. Fins i tot Coca-Cola ja gasta més  en crear contingut propi que publicitat emesa per televisió!

 

El Marqueting de Continguts ja no és una tendència sinó que ja s’ha convertit en una realitat que està marcant la estratègia de totes les marques i amb una eina ha utilitzar si es vol arribar al consumidor.  El cert és que tant de contingut no es tradueix directament en un augment de la conversió. Què és doncs el que falla? LA QUALITAT.

Per desenvolupar un bon Marqueting de Continguts cal crear continguts interessants pels consumidors,  original, fresc, multimèdia i que no distingeixi entre dispositius. Per això, a Màrqueting Girona ens basem en cinc punts claus per la estratègia de Màrqueting de Continguts dels nostres clients :

 

  • IDENTIFICACIÓ DE OBJECTIUS
  • PLANIFICACIÓ DELS CANALS PER ARRIBAR ALS CLIENTS
  • PLANIFICACIÓ DELS CONTINGUTS, QUINS, QUANT I PERQUÈ
  • EXECUCIÓ DE LA ESTRATÈGIA
  • AVALUACIÓ DE RESULTATS

 

Per això proposem des de Màrqueting Girona la creació tant de la estratègia dels continguts,  com la redacció d’aquests, pensant sempre en els clients i en el propi posicionament SEO de l’empresa. D’aquesta manera arribarem i podrem influir als nostres clients potencials.

Descobreix com podem ajudar-te