Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Xarxes Socials: Quin és el millor horari per publicar?
marqueting girona horaris Xarxes Socials

Xarxes Socials: Quin és el millor horari per publicar?

El màrqueting de continguts ha esdevingut ja una de les tècniques més efectives per l’adquisició de nous clients, així com per a la fidelització d’aquests. Els continguts però s’han de publicar a les Xarxes Socials.

Les preguntes més freqüents a les formacions de Xarxes Socials són a quina hora s’ha de publicar? Quin dia? I amb quina periodicitat.

Totes aquestes respostes les ha respost el darrer estudi de TrackMaven (PDF per descarregar).

Així, segons aquest estudi els caps de setmana es fan la majoria de les interaccions a les publicacions a les Xarxes Socials: Els dissabtes es fan el 18% de totes les accions socials i els diumenges el 14,6%. Tot i això en aquests dos dies només es publiquen el 6,8% i el 6,3% respectivament, del total de les publicacions de les Xarxes Socials.

% DE LES PUBLICACIONS % DE INTERACTUACIONS

DILLUNS

17,2%

12,5%

DIMARTS

18%

14.1%

DIMECRES

18%

14,1%

DIJOUS

17,9%

14,1%

DIVENDRES

15,8%

12,7%

DISSABTE

6,3%

18%

DIUMENGE

6,8%

14,6%

 

Pel que fa a l’hora de publicació a les Xarxes Socials, l’estudi assenyala que la majoria de community managers  publiquen en hores lectives, es adir, entre 9 del matí i les 6 de la tarda, marcant com hores principals entre les 11 i les 12.

Tot i això, l’estudi denota que la majoria de les interaccions amb les publicacions en els medis socials es fan entre les 9 del vespre i mitjanit, marcant com a hora de màxima influència entre les 10 i les 11 de la nit.

marqueting girona horaris Xarxes Socials

Com a conclusió podem dir que les millors hores i dies per compartir a les Xarxes Socials és aprofitant el temps lliure dels nostres seguidors. Això si, amb contingut de qualitat i interessant per a les nostres audiències! En seguretat farà que tenint en compte tots aquests factors augmenti el nombre de interaccions amb les nostres publicacions.

No Comments

Post a Comment