Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/marquetinggirona.com/web/wp-includes/plugin.php on line 601 Només el 45% de les empreses utilitza eines d'analítica - Marqueting Girona
eines analítica web marqueting girona

Només el 45% de les empreses utilitza eines d’analítica

Les empreses estan entrant cada cop més en el món del camp digital, ja sigui mitjançant les Xarxes Socials, el E-mail Màrqueting o el Màrqueting de contingut. Cap estratègia digital pot ser complerta sinó es miren els resultats o les pròpies analítiques que ens ofereixen els diferents serveis. Tot i això segons l’estudi de Score només el 45% de les empreses utilitzen eines d’analítica.

Però perquè el 55% de les empreses encara no fan servir aquestes eines? La majoria d’empreses (42%) cita com a principal causa la falta de temps, falta de coneixements (28%) i manca de recursos econòmics (22%)

Les eines d’analítica que més fan servir les empreses són referents a E-mail Màrqueting (83%), Analítica web (64%) o Social Mèdia (52%). L’estudi també denota que les mètriques que més preocupen a les empreses són clicks als links dels emails, respostes i conversió en email (52%), les pàgines vistes a la web, temps d’estada a la web (51%) o volum, qualitat i origen del transit a la web (42%).

Les petites empreses estan utilitzant l’analítica per a una varietat de propòsits. La principal prioritat és trobar nous clients (73%) fidelitzar els clients  (67%), seguit de prop per la millora de l’experiència del client (65%).

 

Però realment val la pena utilitzar aquestes mètriques? Doncs si, i així ho demostra l’estudi que denota que  les empreses que utilitzen les eines d’analítica  mostren un augment dels beneficis i el retorn de la inversió de màrqueting – probablement perquè estan tenint molta cura dels seus clients nous i actuals.

I tu? quines eines d’analítica utilitzes més?

PERQUÈ LES EMPRESES NO UTILITZEN EINES D’ANALÍTICA?

42% Falta de temps

28% Falta de coneixements

22% Manca de recursos

EINES UTILITZADES

Eines de E-mail Màrqueting 83%0

Analítica Web 64 %0

Social Mèdia 52%0

LES MÈTRIQUES QUE MÉS PREOCUPEN

EMAIL: Click al links, respostes i conversió0

WEB: Pàgines vistes, temps a la web o a les pàgines0

WEB: Volum, qualitat i origen dels visitants0

SOCIAL MÈDIA: Tweets, posts i mencions0

PERQUÈ UTILITZEN LES EMPRESES L’ANALÍTICA?

TROBAR NOUS CLIENTS 73%

67% FIDELITZAR EL CLIENT

65% EXPERIÈNCIA WEB DEL CLIENT


No Comments

Post a Comment